Extra opties

De basis van King of Runs is het deelnemersregistratie systeem voor sportevenementen. Maar King of Runs biedt veel meer mogelijkheden om jouw evenement naar het volgende niveau te brengen. Bekijk hieronder de extra diensten.

Wijzigingsmodule

Tijdens het organiseren van het evenement geen tijd voor het verwerken van alle wijzigingen? Wij nemen dit voor je uit handen met onze geautomatiseerde oplossing. Dankzij de King of Runs wijzings-module kunnen deelnemers hun eigen ticket overdragen en wijzigen tot de door jou gewenste datum. Het kunnen overdragen van een ticket, het wijzigen van startgroep, het wijzigen van NAW-gegevens en/of shirtmaat kost jou geen enkele moeite meer.

Wijzigen is eenvoudig. Deelnemers gaan naar de wijzigingsmodule welke speciaal voor jouw evenement is ingericht. Hier kunnen zij inloggen d.m.v. de combinatie ticketnummer en naam en/of geboortedatum. Vervolgens kunnen zij aangeven wat er gewijzigd moet worden.

De wijzigings-module is voor de organisator gratis. Deelnemers betalen een vaste prijs per wijziging aan King of Runs.

Tijdregistratie

Spanning en strijd ontstaat wanneer jouw evenement de tijden bijhoudt van alle deelnemers. Met King of Runs kan jij de tijden van de deelnemers registreren en kan je de deelnemers extra informatie geven. Uiteraard kan je ook de prijsuitreiking organiseren op basis van deze tijden. Wie wint jouw wedstrijd?

De tijdregistratie-module is maatwerk. Tarieven op aanvraag.

Website

Wil jij een eigen website voor jouw sportevenement? King of Runs helpt hier graag bij met onze website-module. Onze webdevelopers staan klaar om jouw website binnen no-time in de lucht te krijgen. Uiteraard is dit allemaal met een eigen gewenste look & feel. Richt jouw site snel in en verkoop alle tickets binnen in record tempo.

De website-module gebruiken voor jou evenement? Dit kan al vanaf €199,- excl. BTW.

Sponsoring

Het organiseren van een sportevenement is veel werk en kost veel geld. Om de kosten van jouw evenement te dekken kan je (lokale) ondernemers vragen om jouw evenement te sponsoren voor zichtbaarheid op jouw evenement. King of Runs helpt bij het invullen van het sponsorpakket voor jouw evenement. Een lokaal evenement is de kans bij uitstek voor (lokale) ondernemers om de naamsbekendheid te vergroten en een steentje bij te dragen aan de maatschappij.

De sponsoring-module is maatwerk, deze levert uiteindelijk alleen maar geld en/of extra zichtbaarheid op.

Direct starten

Organiseer je een sportevenement? Klaar voor de start, af! Meld je nu direct aan voor het beste deelnemersregistratie systeem van Nederland en verkoop binnen 24 uur de tickets voor jouw evenement!

Meer weten?